Start Kinderen Scholieren Ouders Docenten
Back to School
Start
Lezen op vakantie
Kampvuurverhalen
Vakantiewerk
Uittips
Virtueel reizen
Verveling
Interactief Ideeenboek
Back to School
  • Back to school
Image4.gif (6829 bytes)

Zijn er nog scholieren die hun boeken kaften?

Boeken kaften, hoe moet dat dan?

Op de site van de Bijenkorf kun je bij school 2000 (http://www.bijenkorf.nl/lifestyle/school.html) lezen welke merken voor al je schoolspullen dit jaar helemaal in zijn!

Op de site van de Hema http://www.hema.nl/school/yesflash.htm kun je als je handig in memory en snel bent met 'Klik en win' allerlei prijzen winnen, waaronder echte schoolspullen. Voor middelbare scholieren leuke links en vanaf 15 jaar ook informatie over bijverdienen in de Hema.

Ga je dit jaar van groep 8 naar de brugklas en ben je nieuwsgierig hoe het allemaal zal zijn? Op http://www.hbn.nl/brugbredero.htm kun je lezen hoe het 'brugpiepers' voor jou is vergaan en wat je zoal kunt meemaken op de middelbare school. En op http://kids.planet.nl/slimpie/nieuws/1998/week16/algemeen6.html kun je lezen hoe zwaar de schooltas van de gemiddelde brugklasser is!

Welke agenda's zijn dit jaar helemaal in? Wij konden er op internet niets over vinden, behalve de schoolagenda's van verleden jaar. Dus zul je daarvoor toch naar de kantoorboekwinkel of het warenhuis moeten gaan

Op internet kun je je eigen online agenda maken op http://mijn.wereld.nl/zm/agenda.html en hem daarna vanaf elke computer met een internetaansluiting raadplegen.

 

© Vakantie-special is oorspronkelijk in 2000 voor ProBiblio gemaakt door en naar een idee Irčne Bovy.
Veel links werken daarom niet meer. Veel van de ideeën en tips zijn nog steeds uitvoerbaar.